Verkkosivut

Verkkosivustosi on tärkeä markkinointiväline.

Edelleen näkee paljon yritysverkkosivuja, jotka eivät sovi tarkoitukseensa ja joita ei ole mietitty loppuun saakka. Yrityksiltä jää tämän vuoksi saavuttamatta suuri potentiaalinen asiakaskunta.

Verkkosivusto on usein ensimmäinen kontaktipinta, jonka kautta asiakkaat tutustuvat yritykseen, joten myönteinen ensivaikutelma on tärkeä ja auttaa erottumaan kilpailijoista. Ammattimainen verkkosivun ulkoasu on tärkeimpiä asioita luotaessa myönteistä ensivaikutelmaa. Pelkkä verkkosivun ulkoasu ei kuitenkaan vielä riitä, vaan muidenkin perusasioiden tulee olla kunnossa: verkkosivujen on latauduttava nopeasti, ne on optimoitava hakukoneille ja niiden on toimittava myös mobiililaitteilla.

Verkkosivusi auttaa yritystäsi tuottamaan lisää tuloja. Mainostoimisto Monumentti auttaa sinua pääsemään tähän tavoitteeseen.

Hyvä ensivaikutelma

Verkkosivustosi on monella tapaa digitaalinen vastine fyysiselle toimipaikallesi. Et varmaan haluaisi kutsua asiakkaitasi kivijalkakauppaan tai toimistoosi, jossa kaikki ei ole kunnossa. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja siihen on syytä panostaa.

Tuloja verkkosivustosi avulla

Verkkosivujesi tarkoitus on auttaa yritystä tuottamaan lisää tuloja. Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin helpottaa potentiaalisten asiakkaiden yhteydenottoa sinuun. Tai se voi olla verkkokaupparatkaisu, jonka avulla myyt tuotteita tai palveluitasi.

Markkinointi

Mitä yhteistä on markkinoinnilla ja verkkosivujesi laadulla? Paljonkin. Tuskin haluat laittaa rahaa markkinointikampanjaan, josta potentiaaliset asiakkaat päätyvät verkkosivuillesi ja hylkäävät sen välittömästi huonon ensivaikutelman, pitkien latausaikojen tai teknisten vikojen vuoksi. Verkkosivusi ovat digitaalisen markkinoinnin ydin.

Vahvempi brändäys

Brändisi kanssa yhdenmukaiset verkkosivut ovat välttämättömät, jotta mielikuva yrityksestäsi on luotettava ja ammattimainen. Asiakkaasi saavat alusta alkaen oikein kuvan yrityksestäsi.

Hakukoneoptimointi

Entä jos kukaan ei tiedä yrityksesi tai verkkosivustosi olemassaolosta? Hakukoneoptimoidulla verkkosivuilla sinulla on mahdollisuus lisätä yrityksesi tunnettuvuutta ja näkyvyyttä.

Lähetä viesti ja kysy lisää!

Jarno Lahti
info (AT) mainostoimistomonumentti.fi
050 564 8564